Sponsorloop

Er was muziek, ranja en een eigengemaakte finishvlag. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde ochtend waren gisteren aanwezig bij de sponsorloop die onze buitenschoolse opvang hield voor een tweetal goede doelen.

Bij de Speelboom, de Speelweide en het Speelhuis deden de kinderen bloedfanatiek mee met het rennen van rondjes, sommigen aangemoedigd door de ouders.

Ouders, opa´s en oma´s kennissen en buren beloonden de kinderen voor hun prestatie met een totaalbedrag of een bedrag per ronde.

Bij het Speelhuis begon de sponsorloop met een gezamenlijke warming up. Daarna liepen de leidsters Annemarie en Yara een openingsronde.

Er werd al met al op alle locaties een leuk beginbedrag binnengesleept voor de goede doelen de kinderboerderij De Höfte en de Oldenzaalse Voedselbank.

Bij het Speelhuis werden absolute records gevestigd…veertig rondjes om het pand…

En een 4-jarige presteerde het zelfs achttien rondjes te rennen…Daar hadden oma en opa niet op gerekend…Opa bood een euro per rondje, oma vijftig cent.

Het begin is er. Tot het eind van het jaar gaan we verder inzamelen, zodat we straks een mooi eindbedrag  kunnen schenken aan de kinderboerderij en de voedselbank!