Tweede ladiesnight succes!

Meteen na het openen van de deuren stroomde de hal van ons kinderdagverblijf de Speelweide aan de Vondellaan woensdagavond 9 maart vol met dames. Wie zich wilde verzekeren van een goed gevulde goody-bag moest zorgen bij de eerste 75 bezoekers te horen.

Die eerste 75 waren snel geteld. Met in de ene hand de goody-bag en in de andere een welkomstdrankje baanden de dames zich een weg langs de over drie verdiepingen opgestelde kramen.

Die waren van allerlei orde. Van strijkservice-verleners tot apparaten om de gesteldheid van de huid te analyseren, van energieverstrekkende sieraden tot afslankmethodes.

Ook op mode-en handwerkgebied was er van alles te bewonderen.

Er werd door de standhouders veel verteld en uitgelegd en de visitekaartjes gingen van hand tot hand.

Wie gisteravond besloot nog niets te kopen of af te spreken kan de informatie even rustig laten bezinken om er later op terug te komen.

Alles gezien en aangehoord? Dan even relaxed uitblazen in het café op de tweede etage. Voor een kop koffie, thee, of een gezond sapje.

Ook de kinderopvanggroepen en de BSO-techniekruimte hadden de deuren geopend, zodat nieuwsgierige dames ook daar een blik naar binnen konden werpen.

Al met al werd het een gezellige avond met vele vrouwelijke bezoekers.

Dat vraagt om een herhaling.

Wegens succes wordt de tweede ladiesnight dan ook vast en zeker geprolongeerd!